Disclaimer
Start Terug Foto-albums Links Diversen Meike

 

 

Start
Terug

 

 

 

horizontal rule

 

Disclaimer

Op deze website is de volgende disclaimer van toepassing:

          Alle informatie op onze website wordt met de grootst mogelijke zorg uitgezocht en gepresenteerd. Wij kunnen echter niet de juistheid, volledigheid en actualiteit van alle aangeboden informatie waarborgen.

          Beschouw de overzichten als een hulpmiddel voor informatie en eventueel eigen onderzoek en vertrouw niet blindelings op de juistheid van de gegevens; heeft u aanvullingen of verbeteringen, geef deze dan a.u.b. aan ons door.

          Getracht is om bij sommige gegevens zoveel mogelijk de bron van herkomst te vermelden. Zeker in de beginperiode zijn niet alle bronnen van herkomst vermeld. Als u meent dat u ten onrechte niet vermeld bent, laat het a.u.b. even weten.

          Door het inbouwen van een leeftijdsgrens wordt zoveel mogelijk getracht de privacy van nog levende personen te waarborgen door deze niet op te nemen in de overzichten f om van deze personen geen data te vermelden. Het kan echter zijn dat dit niet altijd consequent is geschied. Als u meent ten onrechte in een overzicht voor te komen, laat het dan even weten.

 

horizontal rule